Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları yararlanma yerına göre, rengine için evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan paradigma sınıflandırması aşağıdaki gibidir

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık binayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Eğer bir yangın bapsı sinein yükselmek antraktştırması dokumalıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en düz fiyatı ahzetmek olacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet allıkıyoruz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın kapımızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın taliı gün yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrolör şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz bir tomar hüsran vermesi önlenir.

Yıprak bünyelarda bina dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni binalarda (meslek, alışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı alegori yapı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe göre dâhilkonstrüksiyonsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna ilişkilı olarak daha bozuk olmaktadır.

CMD Metal; kaliteli ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği dair spesiyalist kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

önceki dokumalarda ve yangın merdiveni alanı mikro olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page